UK
NL
 
               

Alles over en voor de labsector

Zoeken
LABinsights.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

01-03-2018

Betrouwbare identificatieoplossingen voor vele toepassingen

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Bestand tegen extreme temperaturen, chemicaliŽn, druk of wrijving

 
Betrouwbare oplossingen voor specifieke identificatiebehoeften
Betrouwbare oplossingen voor specifieke identificatiebehoeften
Betrouwbare oplossingen voor specifieke identificatiebehoeften
Betrouwbare oplossingen voor specifieke identificatiebehoeften

Brady ontwikkelt betrouwbare labels en identificatieoplossingen die bestand zijn tegen extreme temperaturen, chemicaliŽn, druk of wrijving. Deze geteste labels zorgen voor meer veiligheid op het werk, betere probleemoplossing, complete traceerbaarheid en andere identificatievoordelen in veeleisende toepassingen en omgevingen.

Elk oppervlak, elke omgeving
Zelfs complexe oppervlakken in veeleisende industriŽle omgevingen kunnen duurzaam geÔdentificeerd worden met een professioneel identificatielabel. Brady doet een beroep op zijn materiaalkennis, expertise en wereldwijde ervaring in een groot aantal sectoren om identificatielabels te ontwikkelen die blijven kleven op propere, ruwe, met olie bevuilde en gepoederde oppervlakken, en die leesbaar blijven bij blootstelling aan extreme temperaturen, chemicaliŽn, wrijving en druk.

Uw identificatielabel
Bedrijven met identificatie-uitdagingen kunnen contact opnemen met Brady voor een duurzame oplossing. De klantendienst en het R&D-team kunnen een standaardlabel voorstellen of nieuwe labels ontwerpen voor uw unieke identificatiebehoeften. De volgende labelcomponenten zijn personaliseerbaar: labelmateriaal, kleefstof, bovenlaag, laminaat, afmetingen, kleur, vorm, lay-out en voorbedrukking.

Ter plaatse bedrukbaar
Net zoals standaardlabels kunnen labels op maat ook ter plaatse geprint of afgewerkt worden. Update de firmware van uw compatibele Brady-labelprinter, plaats de labelrollen op maat, voeg handmatig of automatisch de specifieke informatie toe die op uw label weergegeven moet worden, print en identificeer. Zorg voor meer productiviteit, betere probleemoplossing, complete traceerbaarheid, meer veiligheid op het werk en andere identificatievoordelen met duurzame identificatielabels die geschikt zijn voor uw behoeften.

Contact: Contacteer Brady

  Productnieuws Geplaatst: 01-03-2018     Update: 05-04-2018       Getoond: 367x  

Meer informatie

Betrouwbare labels en identificatieoplossingen van Brady
  ► Betrouwbare labels en identificatieoplossingen van Brady
Reageer per email
  ► Reageer per email

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .