Maximaliseer ruimte en minimaliseer risico’s met een slimme apothekerskast

icon.highlightedarticle.dark Gevaarlijke stoffen
Laatste wijziging: 9 april 2024
V-line
V-line | Foto: by Denios
Article image of: Maximaliseer ruimte en minimaliseer risico’s met een slimme apothekerskast
Apothekerskast 1 | Foto: by Denios
Article image of: Maximaliseer ruimte en minimaliseer risico’s met een slimme apothekerskast
Apothekerskast 3 | Foto: by Denios
Article image of: Maximaliseer ruimte en minimaliseer risico’s met een slimme apothekerskast
Apothekerskast 2 | Foto: by Denios

Onze apothekerskasten (type V-Line) zijn ‘s werelds eerste brandwerende veiligheidskasten met een verticaal uittrekbare deur. Ze zijn speciaal ontworpen voor werkplekken met beperkte ruimte voor veiligheidskasten.

Dankzij de verticale uittrekelementen wordt de benodigde ruimte met ongeveer de helft verminderd, terwijl de opbergcapaciteit behouden blijft. De apothekerskast is van essentieel belang bij de opslag van gevaarlijke stoffen op de werkplek, omdat het de risico’s voor de gebruiker en de omgeving beperkt.

Verpakkingen kunnen eenvoudig aan beide zijden worden verwijderd en de kast kan worden geopend en gesloten met een simpele druk op de knop. Bovendien sluiten de apothekerskasten na 60 seconden automatisch met een akoestisch en optisch waarschuwingssignaal, en zijn ze optimaal beschermd tegen onbevoegde toegang.

Brandwerendheidsklasse 90 minuten

De standaard stopfunctie detecteert obstakels en voorkomt dat vingers of handen bekneld raken. Bij brand of stroomuitval sluit de kast automatisch om volledige brandwerendheid te garanderen. Onze apothekerskast heeft een brandwerendheidsklasse van 90 minuten (type 90), zoals alle andere brandbeveiligingskasten.

Advies gebaseerd op individuele praktijksituatie

Of het nu gaat om advies over de inzet van onze apothekerskasten of een risico-inventarisatie op locatie, met Denios heeft u altijd toegang tot de juiste expertise. Onze adviezen zijn gebaseerd op uw individuele praktijksituatie en omvatten een beoordeling van uw werkplek of opslaglocatie op basis van veiligheidsniveau, productiviteit en efficiëntie.

Denios adviseert altijd op basis van de laatste technische inzichten en actuele kennis van wet- en regelgeving. Neem voor vragen met betrekking tot uw bedrijfssituatie contact met ons op.

Bekijk apothekerskastenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Maximaliseer ruimte en minimaliseer risico’s met een slimme apothekerskast

DENIOS BV

Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij... Lees meer