Header visual of : Suurmond BV

Suurmond BV

Over Suurmond BV

Wij denken in oplossingen, niet in producten. Wij ontwerpen, produceren en leveren duurzame oplossingen voor de verwerkende industrie met specifieke portfolio's voor vloeistofverwerking, polymeerverwerking en R&D

Over ons
Sinds 1974 ontwerpt, fabriceert en levert Suurmond duurzame en op maat gemaakte oplossingen voor de procesindustrie. Met een portfolio van kwalitatief hoogstaande en duurzame producten, jarenlange ervaring en knowhow, is Suurmond in staat u te helpen bij het verbeteren van uw productie-efficiëntie.
Producten zoals tandwielpompen, doseersystemen en zeefwisselaars voor het verwerken van vloeistoffen en polymeren staan hierbij centraal. Deze zijn te vinden in de businessunits FLUID HANDLING en POLYMER HANDLING.

Onze businessunit REACTOR SYSTEMS (voorheen bekend onder de naam Autoclave) focust op producten en oplossingen voor R & D tot en met productiefaciliteiten. Het productgamma in de businessunit REACTOR SYSTEMS varieert van (druk) reactoren tot labautomatisering, thermische veiligheid en proefinstallaties.

Onze competentie
Suurmond levert oplossingen om uw proces te optimaliseren en de kwaliteit van uw eindproduct te verbeteren. Om dit te bereiken, praten we! Onze ervaren medewerkers met verschillende achtergronden in een breed scala aan toepassingen en industrieën, zullen een oplossing ontwerpen die voldoet aan uw procesvereisten. Zelfs voor zware omstandigheden! En altijd met lage eigendomskosten en duurzaamheid in het achterhoofd.

Meer over Suurmond BV icon.arrow--dark

Merken

Systag System Technik AG

Uitdagende automatiseringsoplossingen voor chemische ontwikkeling. Van R&D tot procesbesturing.

Huber Kältemaschinenbau G

High-tech koel- en verwarmingsthermostaten met capaciteiten tussen 0,1 en 130 kW, -120°C tot +425°C

Büchi Glass Uster AG

Hoogwaardige apparatuur voor R&D, kilo lab, scale-up, pilot plant en productie. Voor de chemische en farmaceutische industrie.

Suurmond

Pulsatievrije vloeistof doseersystemen (suurDOS) en basis glasreactoren (suurGLASS).

Alle merken icon.arrow--dark