Dijkstra Vereenigde B.V.

Over Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde

Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen
Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze professionals zijn bedreven in maatwerk projecten, die variëren van inloopovens tot droogkamers met transportwagen. Daarnaast beschikken onze professionals over gedetailleerde productkennis waardoor zij u optimaal van dienst kunnen zijn bij het ontwerp, de productie, de aanschaf, de installatie en het onderhoud van uw laboratorium equipment. Bekijk hier onze reeds gerealiseerde maatwerk projecten.

Service & Kwaliteit
Onze service afdeling “de TSA” is een deskundig team dat door jarenlange ervaring bijdraagt aan de optimale werking conform de fabrieksspecificatie van uw laboratorium equipment. Daarnaast worden onze technici jaarlijks door fabrikanten getraind om het service level op een hoog niveau te houden.

Merken & Producten
Dijkstra Vereenigde is leverancier van ruim 40 A-merken laboratorium equipment. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Uit ervaring weten onze professionals dat deze fabrikanten garant staan voor de levering van kwalitatief hoogwaardige apparatuur met de focus op functionaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier onze merken.

Dijkstra Vereenigde organiseert regelmatig workshops samen met onze leveranciers om onze kennis met u te delen.

Meer over Dijkstra Vereenigde B.V.icon.arrow--dark

Merken

Certoclav

Tafelautoclaven en toebehoren

Van der Heijden

Van der Heijden koelthemostaten, chillers, water-water koelers & custom made oplossingen

Heraeus Thermo Scientific

Heraeus Thermo centrifuges, lafkasten, droogoven, (CO2) incubatoren, moffeloven en vacuümoven

2mag

2mag magneetroerder tot 1000 liter volume

Alle merkenicon.arrow--dark