Header visual of : Poly Temp Scientific B.V.

Poly Temp Scientific B.V.

Over Poly Temp Scientific B.V.

Leverancier van algemene laboratorium apparatuur met aanvullende servicediensten als onderhoud, reparatie en validatie.

Wat we doen
Wij verzorgen in Nederland en daarbuiten de levering en onderhoud van algemene laboratoriumapparatuur. Het hoofdkantoor inclusief service- en distributiecentrum is gevestigd in Bolsward. Het leveringsprogramma in Nederland bestaat onder andere uit ultra lage temperatuur vriezers, CO2 incubatoren en flowkasten. Medische en wetenschappelijke universiteiten, ziekenhuizen, bloedbanken en diverse laboratoria behoren tot de klantgroepen. Poly Temp verzorgt de levering, installatie en onderhoud van alle apparaten in eigen beheer.

Onze visie
De apparatuur die wij leveren is voor ons meer dan een gebruiksvoorwerp in een lab. In de veertig jaar dat we aan organisaties en onderzoeksinstellingen leveren, beseffen we dat wij vanuit onze rol een belangrijke dagelijkse schakel zijn in onderzoek en diagnostiek. Uitkomsten zijn soms baanbrekend, kunnen levensreddend zijn of bevestigen onderzoek dat al jaren loopt.

We zijn er trots op dat we hier met onze medewerkers, apparatuur en ervaring een bijdrage aan mogen leveren. We doen elke dag ons best om voorop te lopen en onze relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilt u ook voorop lopen? Ons team staat klaar om daarbij te helpen. Onze adviseurs helpen u graag bij het vergelijken en kiezen van de juiste apparatuur.

Meer over Poly Temp Scientific B.V. icon.arrow--dark