Succesvolle eerste editie opleiding ‘Validatiespecialist voor laboratoria’

icon.highlightedarticle.dark Opleidingen
9 april 2024
Opleiding Validatie specialist voor laboratoria bij Avans+ eerste editie afgerond
Opleiding Validatie specialist voor laboratoria bij Avans+ eerste editie afgerond | Foto: Avans+

We zijn trots om te delen dat de eerste editie van onze opleiding ‘Validatiespecialist voor laboratoria’ succesvol is afgerond, met de eerste examens achter de rug.

De opleiding ‘Validatiespecialist voor laboratoria’ duurt 20 weken en is speciaal ontworpen voor ervaren laboratoriummedewerkers die hun kennis willen verdiepen op het gebied van validaties en verificaties. Tijdens deze intensieve opleiding hebben de deelnemers geleerd hoe ze validatieplannen kunnen opstellen en uitvoeren volgens de geldende normen, zoals NEN 7777, NEN 7778, NEN 7779, NEN-EN-ISO 16140, en meer.

Het examenmoment was een belangrijk hoogtepunt voor de deelnemers, waarbij ze de kans kregen om hun opgedane kennis in de praktijk te brengen. Iedere deelnemer bracht zijn eigen casus in en ontving direct toepasbare feedback van onze kerndocent. Dit interactieve en praktijkgerichte aspect van de opleiding heeft de deelnemers goed voorbereid op hun rol als validatiespecialist in hun eigen laboratorium.

We zijn trots op de prestaties van alle deelnemers en feliciteren hen van harte met het behalen van hun diploma Validatie specialist voor laboratoria. Hun inzet, toewijding en harde werk hebben geleid tot deze belangrijke mijlpaal in hun professionele ontwikkeling.

Als Avans+ kijken we nu al uit naar de volgende editie van de opleiding Validatie specialist voor laboratoria, die van start zal gaan op 17 oktober 2024. We moedigen alle geïnteresseerden aan om zich aan te melden en deel te nemen aan deze boeiende en waardevolle opleiding.

Voor meer informatie over onze opleidingen en cursussen, bezoek onze website of neem contact met ons op.

Bekijk opleidingicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Succesvolle eerste editie opleiding ‘Validatiespecialist voor laboratoria’

Avans+

Waarom kiest u voor Avans+? U bent gedreven. U wilt uw eigen talenten ontwikkelen. Uw organisatie ontwikkelen. Steeds beter worden. Grenzen verkennen. En uiteindelijk de top bereiken. Dat gaat niet... Lees meer