HITMA B.V.

Over HITMA B.V.

Voor applicaties in laboratoria en cleanrooms biedt HITMA diverse productlijnen. Het assortiment varieert van single-use technologie, instrumentatie en van filters tot monsternametechnologie.

Voor applicaties in laboratoria en cleanrooms biedt HITMA diverse productlijnen. Het assortiment varieert van single-use technologie, instrumentatie en filters tot monsternametechnologie.

Koelkasten, vriezers en transport met temperatuurgevoelige medicatie of monsters, dienen continu bewaakt te worden met een monitoringsysteem / temperatuurregistratiesysteem (TRS-systeem). Ook kunnen wij u adviseren over speciale temperatuurvoelers voor bijvoorbeeld -80°C vriezers of temperatuurdempers. Temperatuurdempers voor komen bijvoorbeeld onnodige alarmen als een koelkastdeur tijdelijk wordt geopend. Doordat de temperatuurdemper meer massa heeft, koelt deze niet zo snel af als de losse temperatuurvoeler. Binnen ons pakket hebben wij meerdere registratiesystemen.

Daarbij beschikt HITMA over een filterlaboratorium, we bieden ondersteuning bij monstername en bij het analyseren van oliemonsters en monsters van procesvloeistoffen. Hitma ontwikkelt en installeert ook systemen om overdruk en de luchtkwaliteit in laboratoria en cleanrooms te bewaken en registreren.

Kennis over deze vakgebieden deelt HITMA via blogs, video’s, sociale media en diverse websites.
Bezoek deze kanalen voor de conctactgegevens van de verschillende specialisten en aanvullende informatie over de producten en activiteiten van het bedrijf..

Meer over HITMA B.V. icon.arrow--dark

Merken

Sysinno

Slimme sensortechnologie voor met name monitoren van binnenluchtkwaliteit o.a. vluchtige organische stoffen.

SGPPL (Saint-Gobain)

Saint-Gobain Performance Plastics: sanitaire (ultrapure) componenten en slangen

C-Flex

Slangen, tubing, pompslangen

Kimo

Overdrukbewaking en data-acquisitiesystemen cleanrooms en laboratoria.

Alle merken icon.arrow--dark