Asecos B.V.

Over Asecos B.V.

Asecos is Europa ’s grootste en toonaangevende fabrikant van brandveiligheidsopslagkasten. Asecos BV is een vestiging van de asecos groep in Nederland, waarvan het hoofdkantoor en de productielocatie is gevestigd in Gründau, Duitsland.

Asecos is een slagvaardige verkooporganisatie met als hoofdactiviteit het leveren van producten voor een milieuveilige opslag, productie en behandeling van gevaarlijke stoffen, volgens de hiervoor geldende voorschriften.

Het onderscheidend vermogen van Asecos is het hoge kennisniveau in combinatie met een uitstekende service. De meerwaarde voor klanten van Asecos wordt gecreëerd door het garanderen van hoge kwaliteit, snelle levering en vakkundig advies. Hiermee levert Asecos een totaalpakket voor de eindgebruiker.

Asecos BV staat voor:
– KWALITEIT
Het hoge kwaliteitsniveau wordt behouden door zowel eigen controles als keuringen en testen door externe partijen.
– TOTAALAANPAK
Asecos wil een totaalaanpak leveren, niet alleen risico’s inventariseren, maar tevens het probleem oplossen. Hierbij worden zowel gebruikersinstructies geleverd als producttrainingen gegeven. Door middel van een risico-inventarisatie worden gebreken geïnventariseerd en wordt advies gegeven over eventuele verbeterpunten.
– SERVICE EN ONDERHOUD
Een gespecialiseerd technisch serviceteam verzorgt periodieke veiligheidstechnische controles en is zo snel mogelijk ter plaatse indien reparatie noodzakelijk is. Alle monteurs, controleurs en adviseurs zijn VCA-VOL gecertificeerd.
– VERANTWOORD ONDERNEMEN
Asecos levert producten die een positieve bijdrage leveren aan het veiligheidsniveau bij het werken met gevaarlijke

Meer over Asecos B.V. icon.arrow--dark