Header visual of : ChemSPX

ChemSPX

Over ChemSPX

Chemici in verschillende soorten industrieën bouwen mee aan een nieuwe toekomst. Hun werk wordt ondersteund met hoogwaardige laboratoriuminstrumenten. ChemSPX introduceert de meest geavanceerde technologie in de laboratoria van onze klanten om hen te ondersteunen in het halen van hun doelen. Wij vinden het belangrijk om de wensen en behoeften van de klant goed te begrijpen. Elke configuratie is anders en wij hebben een oplossing voor vele toepassingen!

ChemSPX is een business unit van Beun-De Ronde BV, al meer dan 100 jaar een toonaangevende leverancier van laboratoriuminstrumenten.

Binnen deze groep is ChemSPX actief op het gebied van o.a. Chemische Synthese. Zo worden instrumentatie voor batch- en flowsynthese, prep- en flashchromatografiesystemen en thermostaten geadviseerd en geïnstalleerd door onze Xperts.

Binnen de Benelux zijn we gevestigd in Abcoude (NL) en Beersel (BE), waardoor we elke klant een hoge kwaliteit van service en ondersteuning kunnen bieden.

Ons team
Ons team in de Benelux bestaat uit een brede groep professionals die nauw samenwerken met onze klanten en leveranciers – en met elkaar. Het team bestaat uit sales-engineers die klanten bezoeken en adviseren en nieuwe technologieën introduceren bij onze klanten.

Deze professionele specialisten worden ondersteund door productspecialisten, die op applicatie-niveau kunnen communiceren en samenwerken met laboratoriumtechnici en onderzoekers.

Voor onze aftersales hebben we service & support-engineers die onze klanten ondersteunen met trainingen, validaties, correctief en preventief onderhoud. Al deze professionals in het veld worden ondersteund door onze front- en backofficeteams en marketinggroep.

Meer over ChemSPX icon.arrow--dark