Wireless Value B.V.

Over Wireless Value B.V.

Draadloze sensortechnologie - voor net dat stapje extra

Wireless Value ontwikkelt en levert draadloze sensortechnologie met tal van toepassingen. Denk hierbij aan het meten en bewaken van temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, CO2, onder- en overdruk,  en de deurstand van koelers en vriezers.

Deze technologie wordt toegepast in laboratoria, ziekenhuizen, apotheken, farmaceutische groothandels, maar ook voor het transport van medische monsters, bloed en organen.

Het doel van Wireless Value is om een deel van je werklast weg te nemen door middel van een betrouwbaar en intuïtief sensorsysteem, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op de analyse en interpretatie van de gemeten sensorresultaten.

De sensoren werken autonoom en waarschuwen automatisch de juiste persoon via e-mail of SMS. Het systeem is eenvoudig uit te breiden.

In het zeer toegankelijke gebruikersportaal zie je in één oogopslag realtime data, historische trends, het logboek en hier kun je eenvoudig alarmen instellen of aanpassen. Onze software is CFR 21 par. 11 compliant.

De sensoren excelleren als het aankomt op nauwkeurigheid, range en een lange batterijlevensduur. Door een geavanceerd zendprotocol is dataverlies uitgesloten.

Daarnaast beschikken de sensoren over een groot intern geheugen, in geval de verbinding tussen de sensor en het Base station verbroken wordt.

Bij een eerste installatie checken we ook altijd samen met je of het signaalbereik overal in het laboratorium goed is.

Meer over Wireless Value B.V. icon.arrow--dark