Header visual of : NBS Scientific

NBS Scientific

Over NBS Scientific

Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab.

Inzichten die het landschap van volksgezondheid, welzijn en veiligheid wereldwijd kunnen veranderen. Wanneer u gebruik maakt van onze innovatieve producten voor monster afname, monster opslag, monster verwerking, vloeistof verwerking en laboratorium automatisering, kunt u uw laboratorium workflow verbeteren en optimaliseren om meer nauwkeurige onderzoeksresultaten te behalen.

Naast onze fysieke middelen, streven we er ook naar u te helpen bij het identificeren en oplossen van dagelijkse uitdagingen in het lab. Door de tijd te nemen om meer te weten te komen over uw workflow, budget en specifieke onderzoekstoepassing, werken we hard om u de laboratoriumoplossingen te bieden die het beste aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften.

Wanneer u ervoor kiest om met NBS Scientific te werken – een wereldwijd netwerk van bedrijven met meer dan 10 jaar ervaring in de life science industrie – kiest u een betrouwbare partner die de omvang en betekenis van uw onderzoek begrijpt. Daarom zetten wij ons in om uw laboratorium te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en u de best mogelijke service te bieden.

Of u nu deel uitmaakt van een startup die op zoek is naar de eerste voorraad met monsteropslag buizen of een gerenommeerd laboratorium dat op zoek is naar alternatieve monsteropslag, vloeistofbehandeling of automatiseringsproducten; wij zijn er om u te helpen.

Meer over NBS Scientific icon.arrow--dark

Merken

AFYS3G

AFYS3G is een Nederlands bedrijf dat zich inzet voor het verbeteren van laboratoriumprocessen door het ontwikkelen van benchtop apparatuur.

Basque

Basque Engineering and Science levert standaard en op maat gemaakte geautomatiseerde bevroren aliquotting systemen aan de wetenschappelijke gemeenschap.

CAPP

Capp is een Deens bedrijf dat vloeistof verwerking instrumenten van hoge kwaliteit produceert.

Dispendix

Dispendix is een producent van innovatieve liquid handling apparaten. De apparaten zijn geheel volgens de laatste stand van de techniek ontwikkeld.

Alle merken icon.arrow--dark

Service Technician | NBS Scientific

fulltime
The Netherlands
Wat houdt de functie Service Technician bij NBS Scientific in? In de functie van Service Technician ben je verantwoordelijk voor het periodiek en planmatig onderhouden van apparatuur of onderdelen daarvan (servicecontracten). Je houdt jezelf onder andere bezig met het repareren