Celdisruptie op grote schaal

icon.highlightedarticle.dark Microbiologisch onderzoek
Laatste wijziging: 7 maart 2024
Celdisruptie op productieschaal
Celdisruptie op productieschaal | Foto: Salm en Kipp

De Microfluidics MP350 Microlyser is een innovatie processor voor het maximaliseren van opbrengsten en het verbeteren van de productkwaliteit bij celdisruptie op productieschaal, van E. coli tot moeilijke gistcellen die een hogere shear vereisen.

Dat wordt bereikt door een hybride benadering die de gepatenteerde Interaction Chamber-technologie van Microfluidics combineert met een uniek hygiënisch, elektrisch pompsysteem, wat resulteert in een druk tot wel 30.000 PSI (2.068 bar).

De MP350 Microlyser beschikt over dezelfde Interaction Chambers met meerdere sleuven en vaste geometrie als alle andere Microfluidics-apparatuur, een technologie die ervoor zorgt dat 100% van het materiaal onder identieke omstandigheden wordt verwerkt en herhaalbare resultaten geeft van batch tot batch.

Deze met precisie ontworpen/geproduceerde machine is speciaal ontworpen voor biotechnologische toepassingen en met volledige cGMP-naleving in gedachten.

Alles over de Microfluidics vloeistofprocessorenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Celdisruptie op grote schaal

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer