Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
17-04-2018
Deel dit event
Soort: Workshop
Duur: 1 dag
Datum: 17-04-2018
Plaats: Nijmegen

Toegang: Betaald

Laboratoriummanagement: Presenteren

Workshop

Binnen het thema Laboratoriummanagement biedt de HAN een nieuwe Workshop Presenteren. Iedere professional in de sector life sciences en chemie krijgt te maken met het presenteren van zijn of haar werk. Dit kan een PowerPoint presentatie zijn voor een groep. Bijvoorbeeld een lezing tijdens een wetenschappelijk conferentie of een presentatie van uw product tijdens een symposium. Ook het bespreken van de voortgang van uw werkzaamheden voor kleinere groepen tijdens collegiaal werkoverleg of het netwerkgesprek (elevator pitch) zijn vormen van presenteren.

Tijdens de interactieve Workshop Presenteren gaat u aan de slag met de verschillende aspecten van een presentatie: structuur, doelgroep, vorm etc. U krijgt handvaten en tips en er is veel ruimte om zelf te oefenen en uw presentatietechniek te verbeteren aan de hand van feedback van docent en medecursisten. U kunt de Workshop als losse cursus volgen en als onderdeel van de opleiding Laboratoriummanagement, waarin verschillende aspecten van leiding geven binnen het laboratorium aan bod komen.

De Workshop vindt plaats op 17 april, een week voor de cursus Project Management, zodat u uw presentatie-skills direct kun toepassen bij het presenteren van onderdelen van uw project.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag