Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
13-12-2018
Deel dit event
Soort: Cursus
Duur: 1 dag
14-12-2017 in Breda
07-06-2018 in Breda
13-12-2018 in Breda

Toegang: Betaald

Lichtmicroscopie

Cursus

Waarom de cursus Lichtmicroscopie
Velen werken al jaren met een lichtmicroscoop en hebben van derden de techniek geleerd of deze zichzelf eigen gemaakt. Bent u benieuwd of u de microscoop nog goed gebruikt en bent u op zoek naar bruikbare tips voor verbetering van onderhoud en gebruik van uw lichtmicroscoop? In deze cursus wordt nog eens stilgestaan bij het hoe en waarom je een lichtmicroscoop gebruikt.

Avans+ organiseert deze cursus in samenwerking met TDKK.

Voor wie is de cursus Lichtmicroscopie bedoeld
U werkt of gaat binnenkort werken met een lichtmicroscoop en wilt meer weten van de werking van het apparaat in zowel theorie als praktijk.

Het programma
Tijdens deze cursus, maakt u kennis met een groot aantal technieken en systemen welke in vrijwel elke microscoop aanwezig zijn. Voor zover mogelijk laten we dat in de praktijk zien en voelen. U wordt een kijkje gegund op de lichtwegen, de prisma’s, op verschillende verlichtingssystemen enz. Het Köhleren van de microscoop komt uitgebreid aan bod, en hiervan wordt uitgelegd wat de achterliggende techniek en de daaruit voortvloeiende verbeteringen in beeld kwaliteit zijn. Ook diafragma’s en speciale lichttechnieken worden behandeld.

Methodiek
Mondelinge kennisoverdracht en practicum wisselen elkaar af. In het laboratorium staan de modernste instrumenten waarmee u in kleine groepjes, onder directe deskundige begeleiding, de experimenten uitvoert.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag