Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 20-12-2017
Skalar Analytical B.V.
TEL: +31 76 548 64 86
Postbus 3237
NL-4800 DE   Breda
Contact
Skalar is een Nederlandse fabrikant, sinds 1965, van hoogwaardige geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie. Skalar opereert wereldwijd met eigen vestigingen in verschillende Europese landen, V.S., Canada, India en werkt samen met meer dan 80 onafhankelijke agenten verspreid over de hele wereld.

Continuous Flow Analyzers, BluVision Discrete Analyzer, Formacs/Primacs TOC/TN Analyzers, voor vloeistoffen en vaste stoffen. Robotic Analyzers voor automatisering van BZV, CZV, pH, EGV, Lutum, Drinkwater analyses, ook pipetteer, verdunning en decanteer mogelijkheden.

Onze organisatie focust zich dagelijks op het leveren van een zo goed mogelijke ondersteuning aan zowel bestaande als potentiŽle klanten. Skalar analyzers zijn uitermate geschikt voor de automatisering van zowel grote als kleine routinelaboratoria, van enkele honderden analyses tot honderdduizenden per jaar.

Met meer dan dertig jaar ervaring in de automatisering van nat chemische analyses heeft Skalar als ISO 9001 gecertificeerde organisatie, een uitgebreide kennis opgebouwd en een lange lijst van applicaties en methoden ontwikkelt. Ook door de afdelingen research en ontwikkeling en ons applicatielaboratorium, is Skalar erin geslaagd om ook de laatste jaren zijn productgamma uit te breiden met een aantal nieuwe innovatieve analyzers. De nieuwe en bestaande Skalar analyzers hebben bewezen een betrouwbare partner en een economisch verantwoorde keuze te zijn voor elk modern laboratorium.
Ontmoet ons op
World of Technology & Science (WoTS), 2 - 5 oktober 2018, Utrecht
Produkten
San++ Continuous flow analyzer
BluVision Discrete analyzer
Formacs series TOC/TN analyzers
Primacs series TOC/TN analyzers
SP2000 Robotic Analyzers
photo
Merken
 San++ - Continuous Flow Analyzer - Automatische Natchemische Analyse
 SP2000 robot analyzers - Robotic analyzers, Bedrijfsklare of op maat gemaakte automatiserings oplossing - BZV CZV test kits EGV etc
 SP2000 robot analyzers - Robotic analyzers, Bedrijfsklare of op maat gemaakte automatiserings oplossing - BZV CZV test kits EGV etc
 Primacs series - Totaal Organisch Koolstof (TOC) and Totaal Koolstof (TC) analysers - vaste stoffen
 Primacs series - Totaal Organisch Koolstof (TOC) and Totaal Koolstof (TC) analysers - vaste stoffen
 Formacs series - Totaal organische koolstof (TOC) / Totaal stikstof (TN) analysers - vloeistoffen
 BluVision - Discreet analyser - automatisering van colorimetrische parameters.
Producten, diensten
Automatisering, Producent, Robot,
Lees meer
Producten, diensten
Automatisering -
Producent - Chemische analysers
Robot -

Productnieuws

Bepaling van de verschillende koolstof soorten  volgens DIN 19539
Bepaling van de verschillende koolstof soorten
volgens DIN 19539 Bij afvalverwerking van bodem of grond monsters is het soms noodzakelijk om de verschillende soorten koolstof te differentiŽren. Grote hoeveelheden TOC in de bodem kan het anaerobe vergistingsproces verhinderen en daarnaast remt TOC de stikstof verrijking in de ondergrond. Via de traditionele hoge temperatuur katalytische verbranding (TC) en de aanzurings methode (TIC) wordt de TOC-waarde bepaald als de som van TOC + TEC, in plaats van de alleen TOC. Om te bepalen wat de mogelijke risicoís zijn van een grondmonster in bijvoorbeeld afvalverwerking is de TOC-waarde alleen (zonder TEC) bepalend. De Skalar PrimacsSNC-100 biedt verschillende traditionele methoden voor de bepaling van de TOC/TN en daarnaast een speciaal temperatuur ramping programma voor de bepaling van TOC, TEC en TIC afzonderlijk, volgens DIN 19539. De analyzer kan Koolstof meten als Totaal Koolstof (TC) of afzonderlijk als Totaal Organisch Koolstof (TOC400), Totaal Elementair Koolstof (ROC) en
07-12-2017  |  441x  | 
DUMAS analyzer voor de analyse van TN/Protein, TOC, TN, TIC PrimacsSNC-100 analyzer
DUMAS analyzer voor de analyse van TN/Protein, TOC, TN, TIC
PrimacsSNC-100 analyzer Door de toenemende vraag aan monsteranalysen voor koolstof en stikstof in vaste stoffen, sedimenten en vloeistoffen heeft Skalar een volledig nieuwe analyzer ontwikkeld die voldoet aan de huidige marktvereisten. Naast de klassieke analyse van TOC, TC, TIC en TN is de nieuwe SNC100 ook in staat om elementair koolstof (EC) te bepalen. Verder is deze state of the art analyzer ook voorzien van een grote monsterwisselaar met 100 posities, met een inweegcapaciteit tot 3 gram. De PrimacsSNC-100 analyzer op basis van een katalytische verbranding techniek is voorzien van een circulatiecyclus die een 100% oxidatie garandeert tijdens deze verbranding. Hierdoor kan een grote variŽteit aan monsters met verschillende concentraties en homogeniteit door elkaar gemeten worden.
01-06-2017  |  605x  | 
Skalar SP2000 Test kit automation
Skalar SP2000 Test kit automation
29-09-2014  |  1461x  | 
Laat meer zien

Productbeschrijvingen

San++ Continuous Flow Analyzer Automatische natchemische analyse
San++ Continuous Flow Analyzer
Automatische natchemische analyse Complete automatisering voor alle colorimetrische analysen, zoals NH4, NO3, PO4, SO4, F, Cl, totaal/vrij CN, Fenol index, Totaal N & P en andere parameters in water, destruaten en grond extracten
02-08-2016  |  2831x  | 
Formacs series Totaal organische koolstof (TOC) / Totaal stikstof (TN) analysers
Formacs series
Totaal organische koolstof (TOC) / Totaal stikstof (TN) analysers De Formacs series totaal organische koolstof (TOC) / totaal stikstof (TN) analysers bieden een optimale oplossing voor een snelle en betrouwbare bepaling van Koolstof en/of Stikstof in vloeistoffen, die afkomstig zijn van natuurlijke bronnen zoals oppervlakte waters of als herkomst industriŽle afvalwaters hebben.
28-07-2016  |  2671x  | 
Primacs SERIES Totaal Organisch Koolstof (TOC) and Totaal Koolstof (TC) analysers
Primacs SERIES
Totaal Organisch Koolstof (TOC) and Totaal Koolstof (TC) analysers De PrimacsSNC-100 is onze nieuwe, moderne en flexibele analyser met geÔntegreerde automatische monsternemer (100 posities) voor de bepaling van stikstof (N), eiwit, Totaal Carbon (TC), Totaal Elementair Koolstof (TEC), Totaal Anorganische Koolstof (TIC) en Totaal Organisch Koolstof (TOC).
28-07-2016  |  2845x  | 
SP2000 Robotic analyzers Bedrijfsklare of op maat gemaakte automatiserings oplossing
SP2000 Robotic analyzers
Bedrijfsklare of op maat gemaakte automatiserings oplossing Skalar heeft een zeer uitgebreid en flexibel Robotiserings platform genaamd de SP2000 series. Dit platform biedt standaard en op maat gemaakte automatisering oplossingen bieden voor analytische laboratoria. Deze automatisering is beschikbaar voor bijvoorbeeld: Biologisch Zuurstof Verbruik (BZV), Chemisch Zuurstof Verbruik (CZV), Kuvettentesten (CZV, Tot. Fosfaat, Tot. Stikstof, etc.), pH, Geleidbaarheid (EGV), Alkaliniteit, Carbonaat /Bicarbonaat, Troebelheid, Kleur, Ion Selectieve Elektroden (ISE) applicaties, Klei fractie bepaling, automatisch wegen en filtreren van het monster, automatische monster pipettering etc. Combinaties van deze analyses of op maat gemaakte toepassingen zijn ook mogelijk. Alle toegepaste methoden zijn in overeenstemming met de internationale standaarden zoals NEN-ISO, EPA, Standard Methods, WAL, CMA en DIN.
28-07-2016  |  3069x  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag