GenTegra RNA/DNA

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit
80 bekeken 7 maart 2023
Article image of: GenTegra RNA/DNA

Nadat u uw samples heeft afgenomen, is het van cruciaal belang dat deze goed worden opgeslagen, en op geen enkele manier schade ondervinden, of op een andere manier kwalitatief achteruitgaan. De gangbare manier van sample opslag is middels koeling in racks, echter hierbij bent u altijd afhankelijk van een koelingsoplossing, en haar functionering. Tegenwoordig bestaan er uiterst innovatieve oplossingen om uw samples op te slaan zonder de noodzaak voor koeling, en met volledige bescherming tegen uiteenlopende soorten schade. De technologie van vandaag biedt gebruiksgemak en resultaatkwaliteit als nooit tevoren.

Met de technologie van vandaag gaan er nieuwe werelden open. GenTegra is een gerenommeerde Amerikaanse fabrikant van laboratoriumapparatuur, gespecialiseerd in de bescherming van samples. Zij hebben een zeer breed gamma, waarvan wij een deel aanbieden. Van oplossingen voor RNA bescherming, DNA bescherming, DNA extractie, langetermijn archiefopslag van biosamples, tot zeer innovatieve paper collection cards, waarop u uw sample tot wel 10 jaar bij kamertemperatuur kunt bewaren. De producten bieden bescherming tegen temperatuursverschillen, RNAases, oxidatie en katalysatie. Daarnaast zijn alle toepassingen geschikt voor integratie in uw workflow.

De beschermingskits van GenTegra staan erom bekend uw samples langdurig te kunnen bewaren, zonder de noodzaak voor extra maatregelen, zoals koeling. Bovendien is uit een studie gebleken dat GenTegra RNA samples beter beschermt dan droogijs. En in tegenstelling tot droogijs blijven de GenTegra protectiekits uw samples beschermen, na dagen of zelfs weken.
Met de baanbrekende producten van GenTegra bent u verzekerd van de veiligheid van uw biosamples.

Bekijk GenTegra DNA/RNA icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:GenTegra RNA/DNA

NBS Scientific

Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab. Lees meer