ADR-klassen-checker app voor de juiste veilige opslag van uw gevaarlijke stoffen

icon.highlightedarticle.dark Gevaarlijke stoffen
155 bekeken 8 januari 2024
ADR-klassen-checker
ADR-klassen-checker | Foto: Denios

Bewaart u uw verschillende gevaarlijke stoffen conform de regels bij elkaar? Met de Denios ADR-klassen-checker ziet u gelijk voor welke combinaties gezamenlijke opslag is toegestaan of slechts in beperkte mate en wanneer gescheiden opslag gewenst is.

Zo bent u zeker van uw opslagbeheer. Deze app is beschikbaar als applicatie voor iPhone, iPad en Android-apparaten.

Alle richtlijnen van de PGS 15

De handige Denios ADR-klasse checker app bevat alle richtlijnen van de PGS 15. Selecteer eenvoudig twee of meer gevaarlijke stoffen en kijk of de gezamenlijke opslag is toegestaan.

Met de app:

  • Kunt u een willekeurig aantal opslagklassen vergelijken.
  • Krijgt u duidelijk resultaat over welke combinaties zijn toegestaan (groen), toegestaan zijn met beperkingen (geel) of verboden (rood).
  • Komt u er bij beperkte gecombineerde opslag (geel) achter waar precies aan gedacht moet worden om gevaarlijke stoffen samen op te slaan.
  • Krijgt u de reden waarom gecombineerde opslag niet is toegestaan (rood) en aan welke algemene eisen moet worden voldaan voor opslag van deze stoffen.
    Denios ondersteunt u zo bij uw opslagbeheer.

De Denios ADR-klasse checker app biedt naast een betrouwbaar en snel overzicht van de geldende wetgeving voor gevaarlijke stoffen nog meer voordelen. In het geval van een bijvoorbeeld onverenigbare combinatie kunt u direct via de app ondersteuning bij Denios aanvragen:

  • Voor een vrijblijvend advies van onze experts.
  • Voor een offerte.

Naast de app kunt u uiteraard ook per e-mail of telefonisch contact opnemen met onze experts.

Bekijk de app icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:ADR-klassen-checker app voor de juiste veilige opslag van uw gevaarlijke stoffen

DENIOS BV

Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij... Lees meer