Opslag zoals het hoort!

icon.highlightedarticle.dark Management
131 bekeken 7 februari 2023
Article image of: Opslag zoals het hoort!

RVS stellingen en opslagrekken die levenslang meegaan! Voor onder meer koel-vries cellen, broedkamers, cleanrooms en klimaatkamers maakt Juvama -RVS maatwerk stellingen en opslagrekken op maat. De stellingen zijn zeer goed schoon te maken en geheel naar wens uitvoerbaar. De diepte en hoogtematen worden aangepast aan datgene wat u wilt opslaan.

De beschikbare ruimte wordt optimaal benut omdat ook de lengtes van de rekken op maat worden uitgevoerd. De plateaus zijn uitneembaar en kunnen worden uitgevoerd met of zonder perforatie. Uitvoerbaar in RVS type 304 of 316. Zeer stevige constructie, onverwoestbaar en onderhoudsvriendelijk. Bij een hoekopstelling zonder hinderlijke staander in de hoek! Neem contact met ons op en wij komen uw ruimte opmeten en met een voorstel!

Geschreven door

Logo van:Opslag zoals het hoort!

Juvama B.V.

RVS maatwerk voor het laboratorium. Van reageerbuisrekken, laboratoriumtafels, spoeltafels tot complete constructies. Juvama heeft meer dan dertig jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van RVS maatwerk voor het lab.... Lees meer