Denios Connect maakt veilig werken 24/7 inzichtelijk

icon.highlightedarticle.dark Gevaarlijke stoffen
Laatste wijziging: 14 februari 2024
Denios Connect maakt veilig werken 24/7 inzichtelijk
Denios Connect maakt veilig werken 24/7 inzichtelijk | Foto: Denios

Nog meer veiligheid voor uzelf en uw medewerkers gewaarborgd in geval van weglekkende gevaarlijke stoffen met Denios Connect. Maak gebruik van de voordelen van digitalisering. Met dit nieuwe, innovatieve systeem configureert u voor elke opslag specifieke alarmmeldingen. Deze meldingen worden naar de door u ingevoerde contactpersoon verzonden. Noodmaatregelen kunnen snel en gericht worden getroffen en gevaren tot een minimum beperkt!

Cloud-gebaseerde toepassing

Denios connect is een cloud-gebaseerde toepassing en maakt voor gegevensoverdracht gebruik van mobiele communicatie (NarrowBand IoT). Dit geeft u onafhankelijk van uw bedrijfsnetwerk toegang tot gegevens en alarmmeldingen – betrouwbaar, met een groot bereik en overal ter wereld.

De in de LTE-norm opgenomen beveiligingsmechanismen en encryptie beschermen de gegevens effectief tijdens overdracht. Omdat de technologie speciaal is ontworpen voor kleinere hoeveelheden data en geen LTE-functies gebruikt die niet nodig zijn, biedt deze een bijzonder kostenefficiënte en betrouwbare mobiele communicatie.

Alle voordelen in één overzicht:

  • 24/7 toezicht
  • Waarschuwing in realtime
  • Volledig overzicht en controle
  • Automatische documentatie
  • Moderne transmissietechnologie
Denios connecticon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Denios Connect maakt veilig werken 24/7 inzichtelijk

DENIOS BV

Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij... Lees meer