Voldoet uw opslag van gevaarlijke stoffen?

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Voldoet uw opslag van gevaarlijke stoffen?

Bewaart u uw verschillende gevaarlijke stoffen volgens de regels bij elkaar? De ADR-klasse bepaalt voor welke combinaties gezamenlijke opslag is toegestaan ​​of slechts in beperkte mate en wanneer gescheiden opslag gewenst is. Om zeker te zijn met uw opslagbeheer voor gevaarlijke stoffen, kunt u gebruik maken van de DENIOS ADR-klasse checker. Nu beschikbaar als applicatie voor iPhone, iPad en Android-apparaten.

De handige DENIOS ADR-klasse checker app bevat alle richtlijnen van de PGS 15. Selecteer eenvoudig twee of meer gevaarlijke stoffen en kijk of de gezamenlijke opslag is toegestaan:

– Een willekeurig aantal opslagklassen vergelijken.
– Duidelijk resultaat welke combinaties zijn toegestaan ​​(groen), toegestaan ​​met beperkingen (geel) of verboden (rood).
– Bij beperkte gecombineerde opslag (geel) kom je erachter, waar precies aan gedacht moet worden, om gevaarlijke stoffen samen op te slaan.
– Indien de gecombineerde opslag niet is toegestaan ​​(rood), wordt de reden opgegeven en aan welke algemene eisen moet worden voldaan voor opslag van de stoffen.

DENIOS ondersteunt u bij uw opslag beheer.

De DENIOS ADR-klasse checker app biedt naast een betrouwbaar en snel overzicht van de geldende wetgeving voor gevaarlijke stoffen nog meer voordelen. In het geval van bijvoorbeeld onverenigbare combinatie kunt u direct via de app ondersteuning bij DENIOS aanvragen:

– Vraag onze experts om advies.
– Offerte aanvraag.
– Mogelijkheid om contact op te nemen via de app, e-mail of telefonisch.

Download de app icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Voldoet uw opslag van gevaarlijke stoffen?

DENIOS BV

Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer