Voldoet uw opslag van gevaarlijke stoffen?

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
104 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Voldoet uw opslag van gevaarlijke stoffen?

Bewaart u uw verschillende gevaarlijke stoffen volgens de regels bij elkaar? De ADR-klasse bepaalt voor welke combinaties gezamenlijke opslag is toegestaan ​​of slechts in beperkte mate en wanneer gescheiden opslag gewenst is. Om zeker te zijn met uw opslagbeheer voor gevaarlijke stoffen, kunt u gebruik maken van de DENIOS ADR-klasse checker. Nu beschikbaar als applicatie voor iPhone, iPad en Android-apparaten.

De handige DENIOS ADR-klasse checker app bevat alle richtlijnen van de PGS 15. Selecteer eenvoudig twee of meer gevaarlijke stoffen en kijk of de gezamenlijke opslag is toegestaan:

– Een willekeurig aantal opslagklassen vergelijken.
– Duidelijk resultaat welke combinaties zijn toegestaan ​​(groen), toegestaan ​​met beperkingen (geel) of verboden (rood).
– Bij beperkte gecombineerde opslag (geel) kom je erachter, waar precies aan gedacht moet worden, om gevaarlijke stoffen samen op te slaan.
– Indien de gecombineerde opslag niet is toegestaan ​​(rood), wordt de reden opgegeven en aan welke algemene eisen moet worden voldaan voor opslag van de stoffen.

DENIOS ondersteunt u bij uw opslag beheer.

De DENIOS ADR-klasse checker app biedt naast een betrouwbaar en snel overzicht van de geldende wetgeving voor gevaarlijke stoffen nog meer voordelen. In het geval van bijvoorbeeld onverenigbare combinatie kunt u direct via de app ondersteuning bij DENIOS aanvragen:

– Vraag onze experts om advies.
– Offerte aanvraag.
– Mogelijkheid om contact op te nemen via de app, e-mail of telefonisch.

Download de appicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Voldoet uw opslag van gevaarlijke stoffen?

DENIOS BV

Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij... Lees meer