Training Sales voor laboratoriummedewerkers van de HAN

icon.highlightedarticle.dark Opleidingen
41 bekeken Laatste wijziging: 4 februari 2024
Training Sales voor laboratoriummedewerkers van de HAN
Training Sales voor laboratoriummedewerkers van de HAN | Foto: HAN

Verkopen is een vak. Maar in het laboratorium is dit vak toch wel anders. Leer alle facetten van sales/commercieel denken en word accountmanager of vertegenwoordiger van bijvoorbeeld lab producten.

Met deze training kan je jouw achtergrond blijven gebruiken maar toch een nieuwe andere weg inslaan. Volg deze verkooptraining en verbeter je skills in o.a. overtuigen en goed onderhandelen.

Herken je je in:

  • Je hebt MLO/HLO gestudeerd.
  • Je vindt de chemie of biologie nog steeds interessant, maar je voelt er minder voor nu of in de toekomst lab-werk te doen.
  • Je hebt interesse in de commercie/sales/ondernemerschap/resultaatgericht werken
    en je wilt je hier nog meer in verdiepen?
  • Dan is deze training iets voor jou!

De training wordt gegeven door Ricardo Goeptar. Ricardo heeft na een carrière als analist in het lab de overstap gemaakt naar de commerciële buitendienst welke evalueerde van junior accountmanager naar commercieel directeur. Uiteindelijk gestart als zelfstandig ondernemer (COSI training) omdat hij overtuigd is van een andere verkoopmethode.

Wil je dit leren? Volg dan onze training ‘Sales voor laboratorium medewerkers’!

Schrijf je nu in via:icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Training Sales voor laboratoriummedewerkers van de HAN

HAN_University of Applied Sciences

Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie De HAN biedt naast regulier bachelor onderwijs ook scholing voor professionals. Denk hierbij aan post-hbo opleidingen, cursussen en trainingen om kennis te verdiepen, bij te houden en/of uit te breiden.... Lees meer