TexTest Mobiele luchtdoorlaatbaarheidstester FX 3345 FlexAir

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit
117 bekeken 11 april 2023
Article image of: TexTest Mobiele luchtdoorlaatbaarheidstester FX 3345 FlexAir

De meest compacte mobiele luchtdoorlaatbaarheidstester van TexTest blinkt uit door zijn kleine afmeting, zijn lage gewicht en zijn aantrekkelijke prijs. De FX 3345 FlexAir is geschikt voor het meten van luchtdoorlaatbaarheid en drukverlies ten gevolge van verontreinigde stoffen en / of materialen, zoals bijvoorbeeld gebruikte filters. Daarnaast is het instrument geschikt voor online metingen. Het instrument werkt in overeenstemming met ASTM D 737, DIN 53887, EN ISO 9237, WSP 70.1 en vele andere nationale en internationale testnormen.

De FlexAir kan tot 100 testresultaten in het interne geheugen opslaan. Met de optionele evaluatiesoftware kunnen de meetgegevens worden bijgehouden en opgeslagen op een pc, zodat de meetresultaten statistisch kunnen worden geëvalueerd en gedocumenteerd.

Door zijn compacte formaat past de FlexAir overal, heeft hij weinig ruimte nodig op een vaste werkplek en kan hij gemakkelijk en veilig worden vervoerd in de meegeleverde koffer.

De eenvoudig te vervangen testkoppen dragen bij aan een breed meetbereik en last but not least staat de ingebouwde batterij garant voor optimaal flexibel gebruik.

Meer weten? icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:TexTest Mobiele luchtdoorlaatbaarheidstester FX 3345 FlexAir

ArtTest B.V.

Artec testnology supplies equipment, specifically for material testing and quality control, for laboratory and production process. In principle, our test equipment has been developed for standard-compliant test methods, but is... Lees meer