Te veel geluid in uw lab?

icon.highlightedarticle.dark kwaliteit, arbo & milieu
57 bekeken Laatste wijziging: 7 december 2023
MS QuietBox
MS QuietBox | Foto: KRSS Europe

Verbeter uw laboratoriumomgeving met de MS QuietBox, die tot 15dbs geluidsvermindering biedt voor pompen, waterkoelers en stikstofgeneratoren. Eenvoudige installatie, duurzaam en effectief.

Als u in een laboratorium werkt, weet u hoe belangrijk het is om een rustige omgeving te hebben voor uw onderzoek.

Geluidsniveau verminderen

Lawaaierige pompen, waterkoelers en/of stikstofgeneratoren zijn een bron van afleiding en stress en kunnen uw productiviteit en nauwkeurigheid beïnvloeden. De MS QuietBox is ontworpen om het geluidsniveau in uw laboratorium met 15dbs te verminderen.

Dankzij het gesloten ontwerp kan hij over uw pomp, waterkoeler en/of stikstofgenerator worden geplaatst en het geluid dempen. De duurzame en lichte materialen zijn bestand tegen hoge temperaturen en trillingen.

De MS QuietBox is eenvoudig te installeren en te gebruiken; we verzenden ze plat verpakt om de verzendkosten te verlagen en ze zijn eenvoudig zelf te monteren zonder gereedschap.

Met de MS QuietBox kunt u genieten van een stillere en comfortabelere laboratoriumomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie!icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Te veel geluid in uw lab?

KRSS Europe B.V.

KRSS Europe B.V. is het snelst groeiende onafhankelijke Massaspectrometrie en Chromatografie verkoop- en servicebedrijf in de Benelux/Europa & Azië. KRSS Europe is de Europese dochteronderneming van KRSS Ltd en is... Lees meer