Quicktest voor veiligheidskasten bij LabMakelaar

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Quicktest voor veiligheidskasten bij LabMakelaar

Koopt u bij LabMakelaar Benelux een veiligheidskast? Dan ontvangt u hierbij een testrapport. Alle kasten worden, voor deze op transport gaan, door ons onderworpen aan een quicktest. Op deze manier heeft u de zekerheid dat de meest vitale onderdelen van de kast werken op het moment dat de kast ons magazijn verlaat.

Naast deze quicktest adviseren wij altijd een volledige validatie wanneer de veiligheidskast bij u op locatie geplaatst wordt. Het is van belang dat de veiligheidskast regelmatig wordt gecontroleerd. Deze controle noemen we een validatie en is vastgelegd in de norm NEN-EN 12469 (2000).

LabMakelaar Benelux B.V. werkt voor de quicktest en validatie samen met ValidR, een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in validatie van microbiologische veiligheidskasten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Quicktest voor veiligheidskasten bij LabMakelaar

LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Lees meer