Nieuwe Score voetensteun PRO 952

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De alom geprezen voetensteun van Score, de Score Basic 952®, heeft een opvolger gekregen: de Score PRO 952®. Sinds het 1e ontwerp van de Score Basic 952, zijn er wereldwijd meer dan 250.000 werkplekken uitgerust met deze voetensteun. Vandaag de dag wordt hij nog steeds in grote getale verkocht.

Wanneer gebruik je een Score voetensteun
Voetensteunen worden ingezet bij (hoge) werkplekken met een vaste hoogte, zodat de gebruiker de voeten toch de juiste ondersteuning kan geven. Dit is vaak het geval bij kassa’s, balies, bureaus, laboratoria en achter machines, etc.

Hoe gebruik je een Score voetensteun optimaal
Je zet de instelbare voetenplank zo hoog, dat je geen druk meer onder je dijbeen voelt van de stoelrand. Het voorkomt dat de dijbenen afknellen op de zitting van de stoel. De doorbloeding van de benen blijft dan optimaal. Vooral als de voetensteun zo geplaatst wordt, dat de hoek tussen je boven- en onderbeen groter is dan 90°. De kantelbare voetenplank geeft je ook de mogelijkheid de hoek van je voet continue iets te variëren, want een beetje beweging ontspant. De plank kan zo ver kantelen dat je zelfs met hoge hakken een ontspannen houding kunt vinden voor je voeten. Ook in staande positie, achter een hoge werkplek is het lekker ontspannen om afwisselend 1 voet op de voetensteun te plaatsen.

Wilt u hem gratis uitproberen neem dan contact op met Score via 0594-554000 of stuur een mail naar [email protected] of ga naar www.zitten.nl

Geschreven door

Score BV

Score ontwikkelt, produceert en verhandeld ergonomisch verantwoorde bedrijfsstoelen en aanverwante ergonomische accessoires. Met een eigen Research & Development afdeling worden voortdurend nieuwe en bestaande producten ontwikkeld en verbeterd. Meer dan... Lees meer