NIEUW – Zakelijk tekenen in het lab

7 november 2023
Zakelijk tekenen in het lab
Zakelijk tekenen in het lab | Foto: Centrum Bioscience en Diagnostiek - Hogeschool Leiden

Leer effectief zakelijk tekenen om complexe processen en projectdoelen helder te communiceren. Je hebt geen tekentalent nodig.

Doeltreffende tekeningen

In en om het lab moet je vaak ingewikkelde processen uitleggen. Door tekst en tekening te combineren, kun je deze processen en projectdoelen verduidelijken en kom je snel tot de kern. Tijdens deze workshop leer je simpele maar doeltreffende tekeningen te maken die je publiek activeren en jouw verhaal ondersteunen. Je hoeft niet te kunnen tekenen om dit te leren, zakelijk tekenen is geen kunst, maar communicatie!

‘Je kunt met simpele tekeningen moeilijke stof goed verduidelijken, het is leuk en creatief. Je kijkt op een andere manier naar je proces/protocol’, zegt een van onze oud-cursisten over de workshop.

Voor wie?

De workshop is een vaardigheidstraining voor iedereen die tekenen wil leren inzetten voor presentaties, brainstormsessies of als ondersteuning van gespreksvoering of uitleg.

Aanmelden

Je kunt je nog tot 8 februari 2024 aanmelden voor de workshop zakelijk tekenen.

Lees hier meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:NIEUW – Zakelijk tekenen in het lab

Centrum Bioscience en Diagnostiek - Hogeschool Leiden

Centrum Bioscience en Diagnostiek (CBD), toonaangevend in het opleiden van laboratoriumprofessionals, ontwikkelt, organiseert en geeft kwalitatief hoogwaardige nascholingen binnen het vakgebied life science en health. Met toepasbare vakkennis kunnen organisaties... Lees meer