Maak jij met QAducation de balans op?

icon.highlightedarticle.dark Management
33 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Maak jij met QAducation de balans op?

Het einde van het jaar komt er aan. Een heel bijzonder jaar. Een jaar waarin we een aantal cursussen online zijn gaan geven en waarin we, zodra het weer kon, zijn teruggegaan naar trainingen op locatie. Meebewegen met de situatie van het moment. QAducation wil je blijven trainen in alle omstandigheden.

In dit bijzondere jaar zijn er ook een aantal mooie ontwikkelingen geweest.

:white_check_mark: VERNIEUWDE WEBSITE
Zo is onze website helemaal vernieuwd. Je vindt er het laatste nieuws. Ons team wordt aan je voorgesteld. Je vindt er uitgebreide cursusinformatie. Reviews van cursisten die je zijn voorgegaan en het allerlaatste nieuws vers van de pers. Neem eens een kijkje: https://www.qaducation.nl/

:white_check_mark: NIEUWE TRAININGEN
Ook zijn er dit jaar twee nieuwe interessante trainingen gestart.
1. Risicogestuurd auditen;
Je tilt audits naar een hoger niveau door te auditen op basis van risico’s.
2. NEN-EN-ISO/IEC 17065: 2012 praktisch interpreteren;
Ontdek als kwaliteitscoördinator, manager, medewerker of interne auditor van een productcertificatie-instelling hoe je start met het implementeren van de norm.

:white_check_mark: NIEUWE DOCENT
Met de komst van de training “NEN-EN-ISO/IEC 17065: 2012 praktisch interpreteren” is het team van QAducation uitgebreid met een nieuwe docent: Ronald Spruit.
Ronald omschrijft zichzelf als “een creatieve en enthousiaste kennisdeler”. Al meer dan 15 jaar ervaring heeft Ronald met het geven van cursussen en hij heeft in die periode een geheel eigen stijl ontwikkeld. Hij houdt het luchtig en probeert je op een andere manier naar de norm te laten kijken. Om zijn cursus te blijven verbeteren en relevanter te maken is hij steeds op zoek naar nieuwe informatie. Nieuwsgierig? Meld je aan voor deze waardevolle cursus en maak kennis met Ronald.

:white_check_mark: RAPPORTCIJFER 10
Het team van QAducation hecht heel veel waarde aan de mening van haar cursisten. Iedere training vragen we onze cursisten of ze de cursus een rapportcijfer willen geven en of ze een review willen schrijven. Hoe geweldig is het dan als je voor de cursus “Interne Audit” maar liefst twee keer een 10 krijgt!
Ook de reviews waren heel positief. Graag delen we er 2:
“In een open en veilige omgeving wordt je de basis geleerd”
“De training interne audit geeft een goed beeld van hoe deze opgezet en uitgevoerd moet worden. Zowel de theoretische als praktische voorbeelden geven veel informatie”
Het geeft ons een dankbaar gevoel dat we dit voor onze cursisten mogen betekenen.

:white_check_mark: 2022
En dan is het alweer bijna 2022. Blijven leren is een mooi voornemen! Ook wij gaan door met leren zodat we jou de meest waardevolle cursussen kunnen bieden.
Achter de schermen zijn we dan ook druk bezig met de vernieuwing van onze training “Corrigeren met de 4 x O-aanpak”. Hou daarvoor zeker onze website in de gaten.
Wil je weten hoe ons complete cursusaanbod eruit ziet? Neem een kijkje op onze website en schrijf je in: https://www.qaducation.nl/cursussen/

Tot slot wensen we je een heel gezond, gelukkig en inspirerend 2022 toe!
QAducation draagt daar graag haar steentje aan bij.

LAATSTE NIEUWSicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Maak jij met QAducation de balans op?

QAducation bv

QAducation: maak kwaliteitszorg begrijpelijk en toepasbaar Lees meer