LABORAMA staat gepland in maart 2022

icon.highlightedarticle.dark Management
103 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LABORAMA staat gepland in maart 2022

Na een onvrijwillige afwezigheid van twee jaar door de Coronapandemie, kijken de organisatoren van LABORAMA ernaar uit om in maart 2022 opnieuw een fysieke beurs te organiseren. Zo zal de 22ste editie van de beurs doorgaan op donderdag 17 en vrijdag 18 maart in Paleis 1 van Brussels Expo.

LABORAMA is al jaar en dag de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg en brengt heel wat spelers uit de sector samen. De inschrijvingen voor exposanten lopen volop en de organisatie kan alvast meegeven dat 75% van de beschikbare plaatsen reeds ingenomen zijn. Geïnteresseerde bedrijven kunnen uiteraard nog steeds inschrijven via de website. Zowel de ingeschreven exposanten als de organisatie kijken ernaar uit om na een lange en zware periode samen te komen en de bezoeker een onvergetelijke beurservaring te bezorgen.

Twee nieuwe events tijdens LABORAMA

Naast de fysieke vakbeurs, zullen er tijdens de 22ste editie ook twee nieuwe events plaatsvinden:

1. The Laborama Community : Scientific Sessions

Parallel aan de vakbeurs zal er een 2-daags congres met een interessant programma plaatsvinden achteraan in Paleis 1. Diverse onderwerpen uit verschillende sectoren zullen worden aangehaald. Een uitgebreid programma is vanaf januari te raadplegen via de website. Bezoekers zullen zich op voorhand kunnen registreren voor één of meerdere sessies.

2. Connecting@Laborama

Aan het einde van de 1ste beursdag vindt er een exclusief netwerkevenement plaats voor Laborama-leden die als exposant aanwezig zijn op de beurs. Zij krijgen de mogelijkheid om de prominente spelers binnen hun cliënteel uit te nodigen en hen een VIP-treatment te geven. Op de agenda: een diner met keynote speaker en stand-up comedy.

Veiligheid voorop

De organisatie is zich ervan bewust dat het Covid-19 virus in 2022 nog steeds deel zal uitmaken van het dagelijkse leven. De veiligheids- en gezondheidsmaatregelen die door de overheid en de eventsector worden opgelegd voor het organiseren van een vakbeurs zullen gerespecteerd worden en van kracht zijn tijdens het evenement. Bovendien heeft Brussels Expo ook de nodige maatregelen genomen om als locatie een veilige omgeving te creëren. Exposanten en bezoekers zullen regelmatig geïnformeerd worden via de website en nieuwsbrieven over de te volgen maatregelen.

Praktische info

– Eerste beursdag: 17 maart 2022 van 9u30 tot 16u30
– Tweede beursdag: 18 maart 2022 van 9u30 tot 16u00
– Locatie: Paleis 1 – Brussels Expo
Keizerin Charlottelaan, 1020 Brussel
– Meer info op https://expo.laborama.be/nl
– Bezoekers kunnen registreren vanaf 2 januari 2022

Voor meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:LABORAMA staat gepland in maart 2022

Laborama

Laborama, de beroepsvereniging voor distributeurs en fabrikanten van laboratoriummateriaal en toebehoren, werd in 1936 als syndicale kamer opgericht. Daarna is zij veranderd in een vzw die momenteel bijna 100 ondernemingen... Lees meer