Kleiner en sneller: Mira M-3 draagbare Raman spectrometer

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De Mira M-3 is de nieuwe handheld Raman spectrometer van Metrohm. Hij is nauwelijks groter dan een smartphone en makkelijk met één hand te bedienen. De nieuwe Metrohm Raman spectrometer voldoet aan de wettelijke eisen conform de FDA cfr 21 Part 11-regelgeving, waardoor het de ideale oplossing is voor een snelle en eenvoudige QC in de farmaceutische industrie.

Operating Procedures zijn te optimaliseren voor elk materiaal en er wordt maximale flexibiliteit geboden. In routinegebruik is een druk op de knop voldoende om in een paar seconden de identiteit van het materiaal te controleren met een ‘Pass’- of ‘Fail’- resultaat.

Speciale accessoires zoals een vial-houder (voor poeders en vloeistoffen) en een tablet-houder (voor tabletten en pillen) maken deel uit van de Mira M-3 en zijn te gebruiken zonder laserbescherming (Laser veiligheidsklasse 1). Point-and-shoot accessoires zijn ook beschikbaar voor contactmetingen door bijvoorbeeld glazen flessen.

De Mira M-3 is volledig compatible met de FDA 21 CFR Part 11 regelgeving, heeft multilevel access control, audit trails, beveiligde elektronische dossiers en andere functies die zelfs de wettelijke vereisten overtreffen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Metrohm Nederland B.V.

Metrohm is één van ’s-werelds meest vertrouwde fabrikanten van instrumenten voor chemische analyse en is wereldwijd markleider in titratie. De technieken en methoden voor laboratoriumanalyse zijn ook beschikbaar voor geautomatiseerde... Lees meer