iVention betreedt een nieuw gerenoveerd kantoor in Ahmedabad

icon.highlightedarticle.dark Management
31 bekeken 21 februari 2023
Article image of: iVention betreedt een nieuw gerenoveerd kantoor in Ahmedabad

Met de voltooiing van de renovatie is het kantoor in Ahmedabad begin februari in gebruik genomen. Het nieuwe moderne kantoor is ontworpen om een betere werkomgeving te bieden voor de medewerkers en iVention in staat te stellen om te voldoen aan de toenemende vraag vanuit de markt.

Het gerenoveerde kantoor heeft een modern en strak uiterlijk, met levendige kleuren en comfortabele werkruimtes. De faciliteiten zijn opgewaardeerd om betere voorzieningen te bieden voor de medewerkers. Het nieuwe kantoor beschikt ook over een grote vergaderruimte en een open werkruimte om het groeiende team te huisvesten.

De renovatie maakt deel uit van iVention’s strategie om haar medewerkers een werkruimte te bieden die samenwerking, innovatie en groei bevordert. Met de toenemende vraag naar lab informatica-oplossingen op de Indiase markt heeft iVention ook haar personeelsbestand uitgebreid en is van plan ook de komende maanden nieuwe werknemers aan te nemen.

Deze stap komt op een moment dat iVention een snelle groei doormaakt. Het bedrijf is in de afgelopen jaren bijna verdubbeld in omvang en vertoont geen tekenen van vertraging. Met de nieuwe werkruimte zijn de kaders geschept om de bedrijfsactiviteiten naar een nog hoger niveau te tillen.

Het nieuws komt kort na de inauguratie van een ander iVention-kantoor in Hyderabad in Augustus 2022, wat iVention’s toewijding en groei op de Indiase markt en toekomstige uitbreidingsplannen van iVention in India en wereldwijd aantoont.

Geschreven door

iVention BV

iVention provides tightly integrated, state of the art Laboratory Information Management Systems (LIMS), Electronic Laboratory Notebooks (ELN), Scientific Data Management Software (SDMS) and Collaboration solutions to customers across multiple industries.... Lees meer