Verhuisservice voor chromatografie lab systemen

icon.highlightedarticle.dark Labinrichting en labbouw
47 bekeken 10 oktober 2023
Da Vinci Laboratory Solutions verhuisservice
Da Vinci Laboratory Solutions verhuisservice | Foto: Da Vinci Laboratory Solutions

Gaat uw laboratorium binnenkort verhuizen? Vermijd risico en minimaliseer de systeem downtime door gebruik te maken van de verhuisservice die Da Vinci Laboratory Solutions biedt voor laboratoria.

Snel doorstarten op nieuwe locatie

Onze service engineers hebben uitgebreide ervaring opgedaan in het installeren en onderhouden van chromatografie systemen én beschikken daarnaast over een ruime expertise in het verhuizen van deze systemen. Bij meerdere laboratoria in Nederland en België hebben wij de verhuizing van hun chromatografie apparatuur succesvol afgerond, waardoor zij weer snel op de nieuwe locatie aan de slag konden gaan.

Beperking van downtime bij Unilever

“Bij de verhuizing van het Foods Innovatie lab van Unilever naar Wageningen heeft Da Vinci Laboratory Solutions onze chromatografie systemen gedemonteerd, getransporteerd en weer geïnstalleerd. Uiteraard hebben ze ook zorg gedragen om voor de demontage en na de installatie de apparatuur te testen. In deze drukke periode hebben ze ons geholpen om de down-time te beperken en ons ontzorgd”. Aldus Jolanda Mathot, Operations Manager Analytics, Products & Materials bij Unilever | 30 april 2021

Laat uw laboratorium ontzorgen door de verhuisservice van Da Vinci in te schakelen. Lees meer over hoe wij u kunnen ondersteunen.

Meer over de verhuisserviceicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Verhuisservice voor chromatografie lab systemen

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer