Hitma presenteert instrumentatie voor hoogwaardige labtoepassingen tijdens Laborama 2024

icon.highlightedarticle.dark Dataloggers
19 februari 2024
JRI-logger van MySirius dataregistratiesysteem
JRI-logger van MySirius dataregistratiesysteem | Foto: Hitma

Instrumentatiespecialisten van Hitma zijn donderdag 14 en vrijdag 15 maart aanwezig op stand F25 tijdens Laborama 2024. De 24ste editie van dit evenement voor de laboratoriumsector vindt plaats in Paleis 3 van Brussels Expo.

Bezoek de Hitma-stand

Tijdens de Laborama-beurs richt Hitma zich vooral op hoogwaardige toepassingen in laboratoria, maar bezoekers kunnen op de Hitma-stand ook oplossingen vinden voor o.a. operatiekamers en cleanrooms.

Noviteiten

Speciale aandacht is er voor de vernieuwde lijn binnenklimaattransmitters van Sauermann en het JRI My Sirius dataregistratiesysteem.

De Sauermann-transmitters zijn de opvolgers van de Kimo-modellen C310 en CPE310. Deze serie Class 320 multifunctionele instrumenten is speciaal ontworpen voor laboratoria, cleanrooms en andere veeleisende, kritisch gecontroleerde omgevingen waar nauwkeurige metingen essentieel zijn.

Daarnaast biedt Hitma complete meetsystemen voor (online) monitoring, registratie en bewaking van ruimtecondities en procesparameters (dataregistratie), bijvoorbeeld in de voedings- en farmaceutische industrie, laboratoria, ziekenhuizen en transport en opslag. Met dit draadloze JRI MySirius-dataregistratiesysteem voor het bewaken van koelkasten, vriezers en incubatoren kan de kwaliteit en veiligheid van temperatuurgevoelige producten tijdens transport en opslag worden gegarandeerd. En als er iets mis is, volgt er direct een alarm om problemen een stap voor te zijn.

2-Daags congres

Naast de volwaardige fysieke vakbeurs wordt er tijdens Laborama 2024 ook een interessant programma aangeboden. Zo staan er een 2-daags congres met interessante gastsprekers en een exclusief netwerkevenement op de planning.

Geïnteresseerden kunnen zich via deze link registreren voor Laborama 2024icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hitma presenteert instrumentatie voor hoogwaardige labtoepassingen tijdens Laborama 2024

HITMA B.V.

Voor applicaties in laboratoria en cleanrooms biedt HITMA diverse productlijnen. Het assortiment varieert van single-use technologie, instrumentatie en van filters tot monsternametechnologie. Lees meer