Gloednieuwe LabNL-vakbeurs opent in september haar deuren

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Gloednieuwe LabNL-vakbeurs opent in september haar deuren

In nieuwe tijden horen nieuwe beurzen. LabNL is DE vakbeurs voor de laboratoriumwereld en opent van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september haar deuren in de Jaarbeurs. U kunt zich als bezoeker nu al kosteloos inschrijven voor een bezoek.

LabNL biedt u als bezoeker een actueel conferentieprogramma waarin bestaande titels als LabAutomation, LabAnalyse én het nieuwe Life Science event zijn opgenomen. Topsprekers actief in de wetenschap en de dagelijkse labpraktijk praten u bij, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in deze vakgebieden.

Op de beursvloer van LabNL komt u oog in oog met innovatieve producten, diensten en technologieën voor het laboratorium van nu. Denk aan labinrichting, apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation- en life science-oplossingen.
Uiteraard kunt u ook uitgebreid netwerken tijdens LabNL. Zo kunt u na een periode waarin contacten grotendeels online werden gelegd weer bijpraten met uw collega’s.

Gelijktijdig aan LabNL vindt Electronics & Applications 2021 plaats, een vakbeurs gericht op de elektronicaketen. E&A wordt in dezelfde hal in de Jaarbeurs georganiseerd, waardoor u ook deze beurs kosteloos kunt bezoeken.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Gloednieuwe LabNL-vakbeurs opent in september haar deuren

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer