En door!

icon.highlightedarticle.dark Opleidingen
3 april 2024
Every ending is a new beginning
Every ending is a new beginning | Foto: Bergenius

Wat een hartverwarmende reacties na de mededeling dat ik zou stoppen.

Van diverse kanten kreeg ik mooie woorden, gesproken en geschreven, zo ontzettend lief! En dat vanuit een zo ‘harde’ sector, onverwachts.

Ook de beoordelingsinstanties trokken aan de spreekwoordelijke bel: Anita, jij stopt toch niet echt….. klonk het soms wat paniekerig.

En nee, ik stop echt niet.

Ik ben de dag erna direct al van start gegaan met de eerste maatwerktraining, er zullen er nog vele volgen.

En ook het coachen gaat ‘lekker’: mensen mogen begeleiden op hun pad naar echte verandering, zodat ze beter in hun vel zitten, beter functioneren in de organisatie ook. Zo waardevol om hieraan mee te mogen werken, of nee, het echte werk doet de coachee, niet de coach natuurlijk. Met mijn diploma op zak nu het bewijs dat ik dit nu ook professioneel kan inzetten. Dat geeft houvast aan al die jaren van ervaring.

Dus ja, ik ben trots, trots op de stap die ik gezet heb, met alle onzekerheden, maar ik kan ook goed zwemmen, dus verzuipen zal ik zeker niet.

Dus nu hop, nieuwe trainingen maken, veel maatwerk, want ik ben van mening dat ik me moet aanpassen aan de wens van de klant, het niveau van de cursisten en daar wil ik graag op inspelen, mee spelen ook.

Met alle kennis en de broodnodige (praktijk)ervaring durf ik best te stellen dat ik dit gewoon verder uit ga breiden.

Dit lukt niet zonder mijn netwerk, de mensen weten me direct al te vinden, daar ben ik dankbaar voor en erg zuinig op.

Daarnaast start ik dit najaar met een vervolgopleiding voor teamcoaching. Een leuk en mega-interessant vervolg op de individuele transformationele coachopleiding.

Mocht je vragen/wensen hebben op het gebied van of coaching of training c.q. advies, weet je me online te vinden.

De aanpassing van huisstijl en website zijn gaande, ook hierin wil ik – net als bij het genomen stop-besluit – niet over 1 nacht ijs gaan.

Tot gauw, ik ben erg blij met jullie!

Geschreven door

Logo van:En door!

Bergenius Training, Coaching en Advies

Lees meer