De IdentiPol QA2 voor het identificeren en kwalitatief testen van al uw plastics

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De IdentiPol QA2 voor het identificeren en kwalitatief testen van al uw plastics

De identiPol is ontworpen om op eenvoudige manier de kwaliteit van thermoplasten te identificeren en te beoordelen.
De identiPol is een kwaliteitsborgingsinstrument dat de kwaliteit van thermoplasten identificeert en beoordeelt. De IdentiPol is ontworpen om een ​​snelle beoordeling te geven van binnenkomend materiaal en de geschiktheid ervan voor gebruik in productie te beoordelen. De IdentiPol kan ook worden gebruikt om gefabriceerde onderdelen te controleren. De geschiktheidsbeoordeling wordt bereikt door een geautomatiseerde vergelijking van nieuwe partijen materiaal die worden vergeleken met bekende goede partijen (opgeslagen als referentiesets) die eerder zijn getest. Deze identificatie, bevestiging en vergelijking van materiaal, samen met de MFi-waarde-identificatie (extra software-optie) stelt de identiPol in staat om u een ​​volledige analyse van inkomend en uitgaand materiaal te bieden.

De IdentiPol biedt een intelligent systeem dat de testomstandigheden zelf optimaliseert, waardoor een operator alleen leveranciers-, materiaal- en batchinformatie in de software hoeft in te voeren voordat een test wordt uitgevoerd. Ingebouwde diagnostiek zorgt ervoor dat monsters altijd onder optimale omstandigheden worden uitgevoerd en dat er tijdens de test geen controle nodig is. Door deze gepatenteerde technologie bedraagt de totale testtijd, incl. monstervoorbereiding, slechts 15 minuten.

Alles van bijvoorbeeld granulaat, poeder of materiaal gesneden uit afgewerkte vormstukken kan worden geanalyseerd.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De IdentiPol QA2 voor het identificeren en kwalitatief testen van al uw plastics

ArtTest B.V.

Artec testnology supplies equipment, specifically for material testing and quality control, for laboratory and production process. In principle, our test equipment has been developed for standard-compliant test methods, but is... Lees meer