Cursus Projectmatig werken in het lab gemist? Nieuwe kans!

icon.highlightedarticle.dark Management
7 februari 2023
Article image of: Cursus Projectmatig werken in het lab gemist? Nieuwe kans!

Heb je de cursus Projectmatig werken in het lab afgelopen najaar gemist, dan heb je een binnenkort nieuwe kans om de cursus te volgen. Op 12 mei en 9 juni organiseert het CBD, het nascholingscentrum van Hogeschool Leiden voor laboratoriumprofessionals, de cursus opnieuw.
De cursus is speciaal bedoeld voor laboratorium medewerkers die betrokken zijn bij projecten als het invoeren van een nieuwe werkwijze, voorbereiding van de aanschaf van apparatuur, verbouwen van een ruimte, etc.
Cursisten van de eerste editie waren enthousiast: ‘’De cursus heeft me inzicht gegeven in het stellen van de juiste vragen, het goed beschrijven van de opdracht (het project), en het belang van commitment van betrokkenen. Dit helpt me om een goede bijdrage te leveren aan projecten op m’n afdeling.”
Aanmelden voor de cursus Projectmatig werken in het lab of meer informatie? Kijk dan op de cursuspagina

Naar de cursuspaginaicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Cursus Projectmatig werken in het lab gemist? Nieuwe kans!

Centrum Bioscience en Diagnostiek - Hogeschool Leiden

Centrum Bioscience en Diagnostiek (CBD), toonaangevend in het opleiden van laboratoriumprofessionals, ontwikkelt, organiseert en geeft kwalitatief hoogwaardige nascholingen binnen het vakgebied life science en health. Met toepasbare vakkennis kunnen organisaties... Lees meer