Bezoek LABORAMA 2022 op 19 en 20 mei

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bezoek LABORAMA 2022 op 19 en 20 mei

Over iets meer dan twee maanden opent LABORAMA 2022 de deuren! Bezoekers zijn welkom op donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2022 in Paleis 1 van Brussels Expo. En nu code geel van kracht is in België, vervalt ook het ‘Covid Safe Ticket’ en de mondmaskerplicht. Meer dan 100 exposanten kijken ernaar uit de bezoekers talrijk te verwelkomen om hun nieuwigheden voor te stellen.

Parallel aan de beurs vinden ook de Laborama Community: Scientific Sessions plaats. Een 2-daags congres achteraan in Paleis 1 waar verschillende lezingen gegeven worden over uiteenlopende thema’s. Bezoekers kunnen het gedetailleerd programma raadplegen op de LABORAMA-website.
Wie de beurs en het congres wil bezoeken, kan zich gratis registreren als bezoeker via het online inschrijvingsformulier.

Geregistreerde bezoekers zullen in aanloop naar (en tijdens) de beurs gebruik kunnen maken van een digitaal platform om hun bezoek voor te bereiden, informatie te verzamelen en zelfs afspraken in te plannen met de verschillende exposanten op de live beurs.

Voor de exposanten is deze tool de manier om de bezoekers op voorhand te informeren over hun nieuwigheden die ze ter plaatse kunnen bekijken en hen zo overtuigen de beurs te bezoeken.

Meer informatie op de website van LABORAMA 2022.

Laborama 2022 icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Bezoek LABORAMA 2022 op 19 en 20 mei

Laborama

Laborama, de beroepsvereniging voor distributeurs en fabrikanten van laboratoriummateriaal en toebehoren, werd in 1936 als syndicale kamer opgericht. Daarna is zij veranderd in een vzw die momenteel bijna 100 ondernemingen... Lees meer