Berner Claire Pure bioveiligheidskast

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Toen de Claire biologische veiligheidskast een paar jaar geleden werd geïntroduceerd, zette Berner daarmee een nieuwe vooruitstrevende standaard. Door gebruik van slimme technologieën werden grote stappen voorwaarts gezet op het vlak van veiligheid, energiebesparing en functionaliteit. Als snel won het ontwerp de German Design Award in de categorie ‘Excellent Product Design’ vanwege de symbiose van vorm en functie.

Met de nieuwe Claire Pure biedt Berner een eenvoudiger alternatief tegen een aantrekkelijke prijs, zonder concessies te doen aan kwaliteit, energieverbruik en functionaliteit. Zo beschikt ook de Claire Pure over ledverlichting in het werkgebied en energiezuinige EC- fans. Deze laatste zorgen in combinatie met de nieuwe HEPA-filters en een geoptimaliseerde luchtstroom niet alleen voor een lager energieverbruik, maar beïnvloeden ook het geluidsniveau in positieve zin. Dit voorkomt dat de gebruiker snel vermoeid raakt.

Net boven de gemotoriseerde ruit bevindt zich het aanraakscherm met duidelijke pictogrammen die voor een ieder te begrijpen zijn. Ook alle veiligheid gerelateerde parameters, zoals luchtstroom snelheden, worden weergegeven in heldere grafische afbeeldingen. De functionaliteit van de Berner Claire Pure kan worden vergroot met diverse opties voor de belangrijkste applicaties. Er is ook een driefilter uitvoering beschikbaar met unieke cilindrische filtercartridges die beenruimte vergroten en eenvoudig te vervangen zijn.

Berner Claire pureicon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark