Bent u ook aanwezig op de Scientific Sessions tijdens LABORAMA 2022?

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bent u ook aanwezig op de Scientific Sessions tijdens LABORAMA 2022?

In 2022 gooit de beurs LABORAMA het aanbod van conferenties over een andere boeg. Na een brainstorming met congresorganisator Semico en het wetenschappelijk comité onder leiding van Guy Dhondt werden de Scientific Sessions in het leven geroepen.

De voorbije jaren werd de focus gelegd op specifieke thema’s uit de labosector. Dit jaar komen er topics aanbod die vrij divers zijn opdat iedere bezoeker een lezing kan bijwonen die hem/haar aanspreekt. Zo staan bijvoorbeeld 5G, artificiële intelligentie en automatisering op het programma.

Voor de eerste editie van het congres verwelkomt de organisatie met plezier de volgende 10 sprekers: Johan Martens van de KULeuven, Roja Azees van Merck Connected Lab, Steven Latré van UAntwerpen, Tilly Baute van Odisee, David Corens van Janssens Pharmaceutica, Bart Acke van Telenet, Koen Kas van UGent, Tom Verhaeghe van Janssen R&D, Tatiana Cucu van RIC en Nele Samyn van NICC.

De conference room achteraan in het Paleis wordt uitgerust met hoofdtelefoons waardoor bezoekers die een lezing bijwonen deze optimaal kunnen volgen zonder grote afleidingen. De professionele sprekers en het gevarieerde aanbod maken de vakbeurs compleet.

Bezoekers die één of meerdere lezingen willen bijwonen kunnen zich hiervoor registeren via het online inschrijvingsformulier op de website van LABORAMA.

LABORAMA 2022 gaat door op 19 en 20 mei in Paleis 1 van Brussels Expo.

Register here icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Bent u ook aanwezig op de Scientific Sessions tijdens LABORAMA 2022?

Laborama

Laborama, de beroepsvereniging voor distributeurs en fabrikanten van laboratoriummateriaal en toebehoren, werd in 1936 als syndicale kamer opgericht. Daarna is zij veranderd in een vzw die momenteel bijna 100 ondernemingen... Lees meer