Waters Breeze 2 Gradient HPLC Systemen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Waters Breeze 2 Gradient HPLC Systemen

Het Breeze™ 2 HPLC systeem levert technologie en prestaties in een betaalbaar, compact en gebruiksvriendelijk systeemplatform. Compleet met software, pomp, detector en injector, wordt het systeem vooraf geconfigureerd voor verschillende niveaus van HPLC operationele behoeften.

Van onderwijsdoeleinden tot dagelijks analytisch werk, het Breeze 2 HPLC systeem integreert eenvoud, gevoeligheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Het is ideaal voor elke organisatie die op zoek is naar een kwalitatief HPLC-platform met beperkte budget- en chromatografie-ervaring, waaronder universitaire laboratoria, overheidslaboratoria of startende bedrijven.

Kenmerken:
*Een volledig flexibel systeem dat aanpasbaar is voor elk laboratorium met hoogwaardige HPLC componentenopties: binaire of isocratische pomp, geautomatiseerde of handmatige injector, UV / Vis, brekingsindex, multi-λ fluorescentie, of fotodiode array-detector.
*Intuïtieve interface met Breeze 2-software voor eenvoudige installatie, bediening en minimale training.

LabMakelaar Benelux B.V. is officieel dealer voor de Benelux voor de verkoop van Waters Breeze 2 Gradient HPLC systemen.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Waters Breeze 2 Gradient HPLC Systemen

LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Lees meer