Wat heeft u nodig voor een PFAS analyse?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Wat heeft u nodig voor een PFAS analyse?

Lees meer over de ins- en outs van een PFAS analyse in de application notes van onze partners Macherey-NAGEL & GERSTEL. Zo is bijvoorbeeld uit onderzoek gebleken dat PFAS componenten kunnen hechten aan gesilaniseerd glas. Gebruikt u wel de juiste vials en caps? Check het aan de hand van de application note.
Iedere PFAS matrix vereist ook een andere voorbewerking en/of analyse. Download de application note van Macherey-NAGEL voor meer informatie over de Solid Phase Extraction.
Wist u dat u de PFAS analyse kunt automatiseren? In het Gerstel solutions magazine lees u meer over de toepassing van de SPE-LC/MS/MS methode.

Er zijn 4000 verschillende PFAS componenten. Check uw analyse met één van de AccuStandard referentie standaarden. Ze zijn ook in diverse handige mixen beschikbaar.

Als distributeur van Macherey-NAGEL, Gerstel en AccuStandard kan Da Vinci Laboratory Solutions alle speciale PFAS producten leveren. Heeft u advies nodig? Neem contact op met de afdeling Supplies.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Wat heeft u nodig voor een PFAS analyse?

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer