Op donderdag 3 februari 2022 vindt het LabSafety event plaats bij Congrescentrum de ReeHorst in Ede. Zet deze datum alvast in uw agenda om deze boeiende dag niet te missen.

Dit kunt u verwachten:

● Ontmoet vakgenoten ● Volg interessante lezingen en leer nog meer over veiligheid ● Maak kennis met innovaties van diverse exposanten

Schrijf u meteen in

De onderwerpen zijn praktisch ingestoken. Denk aan brand in een laboratorium, een lek van gevaarlijke stoffen tijdens het transport, een medewerker die gewond raakt door een explosie in het lab. Het kan elk lab gebeuren, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom vraagt veilig werken alle aandacht. Op LabSafety 2022 verzamelen experts en veiligheidsdeskundigen uit diverse vakgebieden zich om u bij te praten over de laatste ontwikkelingen.

Experts en seminars

Sprekers van onder meer het RIVM, Erasmus MC en Kuijpers delen hun kennis over de thema’s ‘Persoonlijke veiligheid’ en ‘Veilige werkomgeving’. En gespecialiseerde leveranciers presenteren hun vakkennis en laatste ontwikkelingen op een uitgebreide informatiemarkt. Zo staat de dag vol in het teken van kennisdeling.

Het programma

LabSafety begint met een plenaire presentatie. Daarna volgen lezingen over verschillende onderwerpen, waaronder biosecurity risico’s, de rol van ventilatie in het lab en het transport van gevaarlijke stoffen. De middag staat in het teken van sessies over persoonlijke veiligheid en een veilige werkomgeving. Spar daarna op de informatiemarkt met experts over innovaties op het gebied van cryogene toepassingen. Discussieer over de ideale inrichting van laboratoria. En praat over de allernieuwste hightech analytische systemen in het lab.

________________________________________________

● Wanneer? 3 februari 2022 ● Waar? De ReeHorst te Ede ● Toegang? Gratis na inschrijving via www.fhi.nl/labsafety

BeursLabSafety