Tuttnauer T-Lab eco autoclaaf, ook in 60 liter uitvoering

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
54 bekeken 1 februari 2023
Article image of: Tuttnauer T-Lab eco autoclaaf, ook in 60 liter uitvoering

De vorige maand aangekondigde Tuttnauer T-lab eco autoclaaf is binnenkort ook verkrijgbaar in een kleinere 60 liter uitvoering. Ideaal voor kleine labs, onderwijs of als autoclaaf naast een grote autoclaaf. Uiteraard heeft deze uitvoering dezelfde eigenschappen als de grotere 85 liter uitvoering: betaalbaar met de prestaties en betrouwbaarheid van duurdere autoclaven.

Ook dit is een praktisch vloermodel dat van bovenaf beladen wordt, en geschikt is voor sterilisatie van vloeistoffen en glaswerk, metalen gebruiksvoorwerpen en andere laboratoriumartikelen. Om de sterilisatiecyclus zo efficiënt mogelijk te laten verlopen beschikt de T-Lab Eco standaard over koeling en twee PT100-sensoren. Zo is de autoclaaf weer snel beschikbaar voor de volgende cyclus. Via het intuïtieve kleurentouchscreen kan eenvoudig gekozen worden uit één van de standaard programma’s voor vloeistoffen, vaste stoffen, dichte en open flessen. Zo kan iedereen op het lab de autoclaaf bedienen.

Ook de T-Lab Eco 60 liter is dus een toegankelijke, betaalbare en betrouwbare autoclaaf voor dagelijks gebruik, die spaarzaam omgaat met water, stroom en tijd. Het enige wat nodig is om te beginnen met de T-Lab Eco, is een stopcontact. Later komt ook een grotere 110 liter versie beschikbaar.

Salm en Kipp

Geschreven door

Logo van:Tuttnauer T-Lab eco autoclaaf, ook in 60 liter uitvoering

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer