Autoclaaf nu ook in 60 liter uitvoering

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
10 februari 2023
Article image of: Autoclaaf nu ook in 60 liter uitvoering

De Tuttnauer T-lab eco-autoclaaf is nu ook verkrijgbaar in een kleinere 60 liter uitvoering. Hij is geschikt voor kleine laboratoria, onderwijsinstellingen of als aanvulling op een grotere autoclaaf. Deze uitvoering is betaalbaar, en biedt de prestaties en betrouwbaarheid van duurdere modellen.

Het is een praktisch bovenlader-vloermodel, geschikt voor de sterilisatie van vloeistoffen, glaswerk, metalen gebruiksvoorwerpen en andere laboratoriumartikelen. De T-Lab Eco is standaard uitgerust met koeling en twee PT100-sensoren voor een efficiënte sterilisatiecyclus. Via het intuïtieve kleurentouchscreen is hij eenvoudig te bedienen. Er zijn standaardprogramma’s beschikbaar voor vloeistoffen, vaste stoffen, dichte en open flessen.

Dit maakt de autoclaaf geschikt voor iedereen die in het lab werkt. Het is een efficiënte en betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik, spaarzaam met water, stroom en tijd. Aansluiting op een stopcontact volstaat. Een grotere 110 liter-versie zal later beschikbaar komen.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark