Autoclaaf Tuttnauer T-Lab eco vloermodel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Autoclaaf Tuttnauer T-Lab eco vloermodel

Een betaalbare autoclaaf voor onderwijs en onderzoek, maar met behoud van premium prestaties en betrouwbaarheid, dat was de uitdaging voor Tuttnauer. Het resultaat is de Tuttanuer T-Lab Eco, een vloermodel verticale autoclaaf die beantwoordt aan de fundamentele behoeften voor algemene laboratoriumsterilisatie, zoals sterilisatie van vloeistoffen en glaswerk, metalen gebruiksvoorwerpen en andere laboratoriumartikelen. Dankzij de uitgekiende dimensies van de 85 liter kamer, kan deze optimaal benut worden.

Om de sterilisatiecyclus zo efficiënt mogelijk te laten verlopen beschikt de T-Lab Eco standaard over koeling en twee PT100-sensoren. Zo is de autoclaaf weer snel beschikbaar voor de volgende cyclus. Via het intuïtieve kleurentouchscreen kan eenvoudig gekozen worden uit één van de standaard programma’s voor vloeistoffen, vaste stoffen, dichte en open flessen. Zo kan iedereen op het lab de autoclaaf bedienen. De T-Lab Eco is dus een toegankelijke, betaalbare en betrouwbare autoclaaf voor dagelijks gebruik, die spaarzaam omgaat met water, stroom en tijd. Het enige wat nodig is om te beginnen met de T-Lab Eco, is een stopcontact.

Download brochureicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Autoclaaf Tuttnauer T-Lab eco vloermodel

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer