SPL Guard Arizona

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
39 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SPL Guard Arizona

De SPL Guard Arizona is een uniek ontdooistation voor het gelijkmatig, snel en precies ontdooien van een enkel sample rack. Standaard staat de Arizona ingesteld op 5°C en bereikt deze temperatuur in 6 minuten. Dankzij het ontdooien met een consistente snelheid, wordt de kwaliteit en de integriteit van de monsters voor downstream onderzoek gegarandeerd. De Arizona heeft een compact ontwerp, hierdoor neemt hij weinig plek in beslag in uw laboratoriumomgeving. De Arizona werkt met een breed assortiment aan SBS-formaat racks van verschillende merken, zoals Micronic, FluidX, Matrix en LVL Technologies.

De SPL Guard Arizona is zeer eenvoudig door iedereen te bedienen. Door een sample storage rack van SBS-formaat op de loading-bay (boven op de Arizona) te plaatsen en op de knop te drukken, zal de Arizona het ontdooiproces starten. Het display van de Arizona geeft aan wat de huidige temperatuur van het rack is. Met ongeveer 6 minuten zijn uw samples ontdooid tot 5°C. Uniek aan de Arizona is dat hij afslaat bij het bereiken van de juiste temperatuur. Dit wordt vervolgens aangegeven door middel van een beep geluid, waardoor u tijdig weet wanneer de rack volledig is ontdooid.

Wanneer de juiste temperatuur is bereikt, slaat de Arizona gelijk af. Door het automatisch afslaan van de ventilatoren wordt stroom bespaard. Hierdoor is de Arizona een unieke groene oplossing om uw samples gelijkmatig te ontdooien.

Bekijk SPL Guardicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:SPL Guard Arizona

NBS Scientific

Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab. Lees meer