Riplate 96-wells PCR-plaat

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Riplate 96-wells PCR-plaat

Met de nieuwe 96-wells PCR-plaat van Ritter kunt u de best mogelijke PCR-analyse uitvoeren. Dankzij het ultra zuivere polypropyleen en polycarbonaat heeft u een uiterst helder oppervlak voor analyse. Bovendien zijn de wells voorzien van een V-bottom, voor maximale sample opbrengst en een minimaal “dead volume”. Het product is ontwikkeld door Ritter, een Duits bedrijf dat erom bekend staat geen concessies aan kwaliteit te doen.

De hoogwaardige transparante microwellplaat met een capaciteit van 150 µL, heeft een kleine opstaande rand (skirted) en een laag profiel. Zo kunt u kostbare vriezerruimte besparen. Het formaat is bij uitstek geschikt voor gebruik in automatische/robotische systemen. Verder beschikt deze 96-wells Riplate PCR-plaat over alfanumerieke markeringen, en een barcode is als optie leverbaar.

De belangrijkste toepassing voor deze plaat is qPCR of PCR. De Riplate 96-well – 150 µL wordt vervaardigd in een klasse 8 clean-room, volgens ISO 14644-1, en is vrij van DNA, DNase, RNase, en PCR-inhibitoren. inhibitoren. Met deze PCR-plaat van Ritter weet u dat u goed zit, en zult u keer op keer valide testresultaten kunnen uitvoeren, en vals-positieve of vals-negatieve resultaten verminderen.

Bekijk de Riplate PCR plaat icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Riplate 96-wells PCR-plaat

NBS Scientific

Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab. Lees meer