Opslag van koude producten op maat bij Dijkstra Vereenigde

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
31 bekeken Laatste wijziging: 16 mei 2023
Liebherr profesionele koelkasten en vriezers
Liebherr profesionele koelkasten en vriezers | Foto: Dijkstra Vereenigde

Speciaal voor opslag van bloed en bloedplasma biedt Dijkstra Vereenigde de koel- en vrieskasten van Kirsch Medical aan, welke met de juiste certificeringen kunnen worden ingezet voor deze applicaties. Beide typen apparaten zijn gecertificeerd volgens die vernieuwde EU 2017/745 MDR regulering als klasse IIa medisch hulpmiddel en bieden hiermee de hoogst mogelijke beschermingsgraad voor deze kostbare belading. Het opslaan van bloed reserves wordt opgeslagen op 4 °C volgens de DIN 58371 richtlijn. Deze richtlijnen zijn de absolute norm voor opslag van bloedproducten en zorgen hiermee voor een veilige en efficiënte opslag van deze goederen. Voor zowel bloed-donateurs, -behandelaars en -ontvangers een zeer fijne gedachte!

Naast uitstekende kwaliteit bieden de Liebherr koel- en vrieskasten die via Dijkstra Vereenigde verkocht worden nog een extra voordeel. Wanneer er na aanschaf van een apparaat binnen 6 maanden een registratie plaatsvindt op de website van Liebherr, geldt er van het tweede tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum extra zekerheid voor storingen en gebreken. Hierbij worden er geen kosten in rekening gebracht voor het arbeidsloon en onderdelen. Enkel de geldende voorrijdkosten worden hierbij in rekening gebracht. Op deze manier zijn er minimale kosten voor eindgebruikers in de eerste 5 jaar na aanschaf!

Klik hieronder op de link naar onze webshop en neem een kijkje in ons assortiment.

Naar onze webshopicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Opslag van koude producten op maat bij Dijkstra Vereenigde

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer