Ontdek de kracht van synergie met Analis, Dulis en Vos

icon.highlightedarticle.dark Deeltjesgrootteananalyse Laatste wijziging: 26 september 2023
Bettersize Particle Characterization
Bettersize Particle Characterization | Foto: Analis

Analis, Dulis en Vos nodigen u van harte uit op LabNL, een laboratoriumbeurs van internationale reputatie.

Stand 7C007, hal 7

Ontmoet onze experts en probeer onze nieuwe en populairste producten op stand 7C007 in Hal 7 in de Jaarbeurs Utrecht, van 26 tot en met 28 september 2023.

De nieuwe LabNL beurs toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Diverse bedrijven, waaronder laboratoriuminrichting, apparatuur, verbruiksartikelen, analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomatisering en life science-oplossingen, komen samen om een uitgebreide en diepgaande ervaring te bieden.

Deeltjes karakterisering

U krijgt onder andere de kans om op onze stand onze nieuwe oplossing voor de karakterisering van deeltjes te ontdekken: Bettersize

Met dit partnerschap breiden we ons portfolio uit met deeltjes karakterisering om u nog uitgebreidere oplossingen te bieden voor uw behoeften op het gebied van deeltjesanalyse.

Vergeleken met andere high-end instrumenten voor deeltjeskarakterisatie op de markt, kunnen we een kosteneffectieve oplossing bieden voor nauwkeurige en betrouwbare metingen van deeltjesgrootte en zetapotentiaal, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor bedrijven die hun productontwikkelings- en kwaliteitscontroleprocessen willen optimaliseren.

Kom erbij en ontmoet experts in laboratoriumtechnologieën.

Bestel je gratis ticket icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ontdek de kracht van synergie met Analis, Dulis en Vos

Analis sa/nv

Analis, distributeur & fabrikant van instrumenten en meubilair voor laboratoria. Meer dan een vertrouwenslabel, UW KWALITEITSLABEL Lees meer